ביישנות

חדשות כיפה הרב שי פירון 06/01/08 00:19 כח בטבת התשסח

שאלה

בס"ד

כבוד הרב שלום!

אני בחורה מאוד ביישנית. הבעיה היא שאני מרגישה שהדבר פוגע בי מבחינת מציאת הזיווג.

כל פעם שמציעים לי בחור אני ישר דוחה את ההצעה בגלל הביישנות.

מה אוכל לעשות?

תודה מראש!

תשובה

ב"ה

שלום,

שלש תכונות מסמלות את יחודה של האומה הישראלית: ביישנות, רחמנות וגמילות חסדים.
ב"ה שזכית למידת הביישנות. אבל, ברור שהאיזון והמידתיות הינה ענין גדול.
מן הסתם, יתכן ומה שמעקב אותך נוגע למידת הבטחון העצמי, ליחס שלך לעצמך, לדימוי העצמי שלך בענייך.

אני ממליץ לך לפנות למפגש ייעוץ. אני מניח שמהר מאוד תוכלי למצוא כלי להתגבר על הקשיים הללו.

כל טוב,

שי