אמונה בה' - איך להסביר לחניכות

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 22/01/14 22:08 כא בשבט התשעד

שאלה

החניכות שלי שואלות אותי שאלות על אמונה , אבל אני לא חושבת שאני באמת הכתובת הנכונה בשבילהן ! אני לא יודעת מה לענות , אני לא רוצה להגיד להן דברים שיפגעו בהן , י באמונה באיזשהו מקום צריכה גם לבוא מהן . הן שאלו אותי איך אני יודעת שיש ה' , אבל איך אפשר להסביר דבר כזה ? זאת הרגשה - זאת אמונה , אני לא מצליחה להסביר למה אני מרגישה אתזה אני פשוט יודעת שהוא שם ! אני מרגישה אותו בכל דבר , בכל שנייה ! אז אני אני אמןורה להעביר להן פעולות עלזה ? מה אני אומרת להן ? הן בשבט מעלות , חניכות בוגרות בטירוף !

תודה רבה !

תשובה

שלום לך.
אני מציע שתגידי להן שקשה לך לתת להן הסבר טוב ומספיק, אע"פ שלך הדברים ברורים, ותזמיני מישהו (רב מהישוב, מחנך, אברך או כל מי שיכול לדבר איתן בצורה הטובה ביותר) שיענה להן על השאלות