צאת יום טוב

חדשות כיפה הרב דוד לוי 15/04/20 23:13 כא בניסן התשפ

שאלה

הוצאתי את יום טוב ב10.4 (יום אחרי הצאת, כי שכחתי לעשות זאת ברגע שיצא היום טוב) הבדלתי על הכוס ובירכתי חוננו והמבדיל בין קודש לחול ולאחר שהרמתי את הכוס ושתיתי את כולה, היא התנצפה לי בידיים לרסיסים. האם אני אמורה לחשוש? יש פרשנות כלשהי? די נבהלתי.. ואשמח למענה

תשובה

שלום וברכה ותזכו לשנים רבות,

בשאלות דחופות תמיד עדיף לשאול בטלפון .

אצלי בבית 098987548

עשיתם נכון מאד ותזכו להרבה ברכות בזכות שקיימת מצווה חשובה זו.

צריך ללחשוש רק לשברי זכוכית - אם נשארו

בברכה דוד לוי