התייעצות על ניתוח

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 09/01/19 21:47 ג בשבט התשעט

שאלה

הבת זוג שלי מעדה במדרגות וניהיה לה סדק בגב (וישלה חוליה שיושבת אחת על השניה והיא סובלת מכאבים מטורפים, ובבית חולים אמרו לה שצריך לנתח אותה ,והיא מפחדת מזה ועכשיו יש בניתוח סיכונים שלא יעשו לה שם טעות וחס וחלילה לא עלינו היא תהיי על כסא גלגלים ובלי ניתוח לא יודע עם זה יעבור ככה, אשמח לתשובה מה כבוד הרב ממליץ לעשות? תודה רבה וראש חודש טוב ומבורך!

תשובה

שלום וברכה,

קודם כל רפואה שלמה והחלמה מהירה.

אני מבין את הקושי של בת זוגתך ושלך, זהו אכן מצב מאוד מלחיץ ומותח. הקב"ה שלח לנו את שליחיו הרופאים שלמדו והוכשרו לכך זמן רב ובעמל רב ולכן אני ממליץ להתייעץ עם הרופאים ולשמוע את חוות דעתם.

אם אתם לא מרגישים שלמים, ניתן לבקש חוות דעת שניה או להתייעץ עם רופא מומחה.

חיזקו ואימצו!