חמין מרוקאי

חדשות כיפה מאלתרת 18/10/06 00:00 כו בתשרי התשסז

מצרכים

תפ"א (עדיף קטנים)

בשר- אנחנו אוהבים מספר 8.

חומוס מושרה

ביצים קשות

בצל

בטטה- לא חובה.

חיטה

פפריקה מתוקה מיובשת ואם אין אז טחונה.

כמה שיני שום לא מקולפות.

מלח

כורכום

פלפל שחור

קינמן

פפריקה.

שמן

הוראות הכנה

חותכים את הבשר לקוביות ומטגנים קצת, שמים בצד.

להכניס לסיר- חומוס (וקטניות אחרות אם החלטתם) מעליו בשר, אחכ" את התפוחי אדמה, בטטה, ביצים בצל, מים שכמעט יכסו את המצרכים הנ"ל, כורכום, מעט קינמון, פלפל שחור, פפריקה, מלח.

להרתיח שיבעבע חמש דקות. במקביל לשים בשקית:

חיטה, פפריקה שום מלח (כפית שטוחה לכוס חיטה)פלפל שחור. לשפוך מי ברז (בכמות של 1.5 מול החיטה)

שמן (כף לכוס)

לקשור ולערבב טוב, להניח מעל המים המבעבעים להם , להנמיך אש ולתת עוד 20 דקות.

להניח חם על הפלטה.

הערות

כתבות נוספות