עוף ואורז בתנור בעשר דקות עבודה =)

חדשות כיפה אמאשלנעם 05/08/07 00:00 כא באב התשסז

מצרכים

מנות עוף לפי מספר הסועדים

2 כוסות אורז

4 כוסות מים

2 כפות אבקת מרק בצל

הוראות הכנה

בוררים את האורז. שמים בתבנית חד פעמית מלבנית (עדיף, כי עבודת השפשוף קשה...). שופכים מעל 4 כוסות מים (2 כוסות מים על כוס אורז).

מפזרים את אבקת המרק ומערבבים קלות.

מניחים מעל את חתיכות העוף (משולשים/פולקע). מכסים בנייר כסף, ומכניסים לתנור מחומם על 180 מעלות כשעה. לאחר שעה מורידים את נייר הכסף, ובודקים- אם המים ירדו לגמרי מורידים את נייר הכסף, ומפעילים על תוכנית גריל לכמה דקות.

העוף יוצא רך וטעים, האורז מקבל טעם של עוף, וזו ממש חגיגה ללשון!!

*אני לא משתמשת באבקת מרק, ולכן קוצצת בצל אחד, מטגנת עד שמשחים ומפזרת על האורז.

מוסיפה כפית מלח, מעט פלפל שחור ומפזרת על העוף קצת תבלין גריל.

הכי טעים טרי!!

בהצלחה ולשובע! =)

הערות

כתבות נוספות