סלט כרוב וגזר מבושל

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 גזרים בינוניים, קלופים ומגוררים גס (או חתוכים לגפרורים דקים)

2 כפות שמן

מעט שורש זנגוויל טרי, מגורר או פרוס דק

כרוב לבן קטן, פרוס דק

כף רוטב סויה

כפית שמן שומשום

פלפל שחור, טחון טרי,

(אפשר להוסיף חצי חבילת נבטים עבים)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מחממים שמן במחבת גדולה (עדיף בווק) מוסיפים את רצועות הגזר ואת הזנגוויל ומזהיבים ביחד במשך שתי דקות.

מוסיפים את הכרוב, מערבבים ומבשלים 2 דקות נוספות. מסירים מהאש. כאן אפשר להוסיף את הנבטים.

מתבלים בשאר החומרים, מערבבים ומצננים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

(אפשר להגיש חם, אך בקיץ זה נהדר קר)

כתבות נוספות