הומואים

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 26/02/09 19:57 ב באדר התשסט

שאלה

שלום וברכה :)

אני נערה חילונית, שחיפשה באינטרנט כל היום ולא מצאה.

נורא מעניינן אותי מה הדת או דתיים אומרים על הקהילה ההומוסקסואלי.

מעניין אותי איפה הבעיה.

ומה בכללי הדת אומרת..

תודה רבה.

תשובה

שלום
קיום יחסים הומסקסואלים נאסר בתורה בפסוק שאוסר משכב זכור.
מעבר לכך יש ביהדות סלידה משיעבוד ליצרים, כל עוד הדבר כרוך בהקמת משפחה, הרי יש כאן מטרה נאצלת, אך ברגע שזהו יצר עקר, הרי שיש התנגדות גדולה, תוסיפי לכך שאנשים אלו מאד מאד מחצינים את אופיים ואף מפתים נערים צעירים ליפול ברישתם, דבר שגורם נזק עמוק לנו כחברה , חזקה וקדושה,והרי ידוע יותר מכל שארץ ישראל נלקחה מהכנענים על התעסקותם בזימה, ואנחנו לא מעוניינים בגלות ובגזרות ובפיתויים ובהרס משפחות, לכן אנחנו נ-ג-ד.
ברכה והצלחה