סלט שעועית ירוקה ובשר טחון של אהרוני

חדשות כיפה יעל 15/11/17 10:51 כו בחשון התשעח

סלט שעועית ירוקה ובשר טחון, צילום: shutterstock
סלט שעועית ירוקה ובשר טחון, צילום: shutterstock

מצרכים

300 גרם שעועית ירוקה טרייה

2 כפות שמן

2 שיני שום, קצוצות

1 כף ג'ינג'ר, קצוץ

200 גרם בשר טחון

מלח, פלפל

שבבי צ'ילי

2 כפות רוטב סויה

כפית שמן שומשום

2 בצלים ירוקים, קצוצים

הוראות הכנה

מאדים את השעועית בכלי אידוי מתאים עד שהיא עשוייה (כחמש דקות).

שמים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מטגנים בו את השום וג'ינג'ר.

כשמתחילים לעלות ריחות מהמחבת והתבלינים "נפתחים", מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד להשחמה.

מוסיפים את הסויה, שבבי הצי'לי, מלח, פלפל ושמן השומשום ומערבבים.

מוסיפים את השעועית המאודה וממשיכים לטגן עוד שלוש דקות

מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים.

כתבות נוספות