סלט שעועית ירוקה ובשר טחון של אהרוני

כו בחשון התשעח
,
15 בנובמבר, 2017
15/11/2017 10:51
סלט שעועית ירוקה ובשר טחון צילום: shutterstock
בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

300 גרם שעועית ירוקה טרייה

2 כפות שמן

2 שיני שום, קצוצות

1 כף ג'ינג'ר, קצוץ

200 גרם בשר טחון

מלח, פלפל

שבבי צ'ילי

2 כפות רוטב סויה

כפית שמן שומשום

2 בצלים ירוקים, קצוצים

הוראות הכנה

מאדים את השעועית בכלי אידוי מתאים עד שהיא עשוייה (כחמש דקות).

שמים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מטגנים בו את השום וג'ינג'ר.

כשמתחילים לעלות ריחות מהמחבת והתבלינים "נפתחים", מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד להשחמה.

מוסיפים את הסויה, שבבי הצי'לי, מלח, פלפל ושמן השומשום ומערבבים.

מוסיפים את השעועית המאודה וממשיכים לטגן עוד שלוש דקות

מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר