מצרכים:

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כף מחוקה מלח
5 ספלי מאג מלאים מים פושרים.

אופן ההכנה:

לערבב היטב במטרפה - הבלילה אמורה להיות דלילה כמו בלילת פנקייק.
להניח כשעה להטפחה.
לצקת על מחבת קרה ולהדליק אש בינונית.
לאחר שכל הבועות מתפוצצות, לכסות במכסה כדקה או שתיים עד הזהבה של תחתית הלחוח. לא להפוך את הלחוח!
כל לחוח מכינים על מחבת קרה (אפשר להפוך את המחבת מתחת לזרם מים כדי לקרר אותה).

 

למתכונים נוספים של 'קרובים לצלחת'