הימים בהם מסעדה כשרה היתה מעוררת פקפוק באשר לרמת איכותה, חלפו מזמן. יותר ויותר שפים בכירים מבינים כי ישנו קהל גדול חובב קולינריה ושומר כשרות, המצפה אף הוא ליהנות מטעמים איכותיים.

בין החלוצים שהעזו לקחת את הסיכון, היה גם השף מאיר אדוני, אשר בבעלותו מסעדות "בלו סקיי" ו"לומינה" הכשרות - הממוקמות במלון "קרלטון" בתל אביב. אדוני צפוי לפתוח במהלך החודשים הקרובים מסעדה חדשה בירושלים, אשר תמוקם במלון "קראון פלאזה" בעיר. בית המלון עובר בימים אלו שיפוץ נרחב, ובסופו, יתהדר ויתחדש במסעדת שף יוקרתית.