מספיק להוסיף רק מעט פסטו למתכון שלכם וכבר תרגישו שאתם באמצע טיול קולינרי באיטליה. הרוטב הירקרק עשוי מבזיליקום, צנוברים, שום, שמן זית ולעיתים גבינת פרמז'ן, והוא משתלט בקלות על טעמה של כל מנה. אם תדעו לשים ממנו בכמות המדויקת, כזו שמוסיפה טעם מדהים וניחוח איטלקי אבל לא הורסת את המנה, תקבלו ארוחה מפנקת ונפלאה.

פניני פסטו

פניני פסטו צילום: TEKA studio

פסטה פוזילי טרייה ברוטב פסטו זוקיני ושמנת

פסטה פוזילי טרייה ברוטב פסטו זוקיני ושמנת צילום: נמרוד סונדרס

פסטה פנה ברוטב פסטו תרד ושמנת

פסטה פנה ברוטב פסטו תרד ושמנת צילום: אנטולי מיכאל

קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת

קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת צילום: אפיק גבאי

לזניה פסטו

לזניה פסטו צילום: אפיק גבאי

ופל בלגי עם פסטו ברוטב פטריות, בצל ושמנת

ופל בלגי עם פסטו ברוטב פטריות, בצל ושמנת צילום: shutterstock

טורטיה ברוטב פסטו

טורטיה ברוטב פסטו צילום: shutterstock

סלט עגבניות שרי בפסטו

סלט עגבניות שרי בפסטו צילום: shutterstock