מצרכים לפאי קרם פטל

לתחתית העוגה:

  • 200 גרם מחית תמרים
  • 150 גרם שיבולת שועל
  • 150 גרם סירופ מייפל
  • 2 כפיות קינמון
  • 2 כפיות אבקת קקאו

למילוי:

  • חבילת Violife קרמית
  • מיכל קרם קוקוס מלא שומן שצונן בלילה
  • 300 גרם מחית פטל או פירות יער או אוכמניות

תוספות:

  • פטל
  • תות שדה
  • עלי נענע
  • גרידת לימון

הוראות הכנה לפאי קרם פטל

  1. מניחים את כל מרכיבי תחתית העוגה במעבד מזון ומערבבים בפולסים עד ליצירת תערובת המחית.
  2. מעבירים את תערובת המחית לתבנית עגולה 20 ס"מ משומנת קלות. יש לשמור במקרר למשך 15 דקות.
  3. בינתיים מכינים את שכבת הקרם: מקציפים את את החלק העליון של קרם הקוקוס במיקסר עם קרמית Violife.
  4. לאחר הגעה למחית קרמית, מוסיפים את מחית הפטל.
  5. כדי להרכיב את העוגה, יש לשפוך את הקרם המוקצף על תחתית העוגה הממתינה בקירור.
  6. יש להכניס להקפאה ללילה.

המתכון באדיבות Violife מבית UPFIELD, החברה הגדולה בעולם לייצור מוצרים מהצומח