לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. הן עוגיות שנחשבות קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ואפשר להכין אותם לפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, לשלב פירות יבשים שונים ועוד.

עוגיות ביסקוטי פירות יבשים צילום: יחצ

מתכון לעוגיות ביסקוטי של רשת ביגה

מצרכים:

כוס סוכר

2 וחצי כוסות קמח

חצי כפית אפיה

רבע כפית מלח

2 ביצים

100 גר חמאה

חצי כפית מחית וניל

50 גר משמש חתוך לקוביות

50 גר תאנים חתוכים

50 גר חמוציות

100 גר שקדים טבעיים

אופן ההכנה:

לערבב במיקסר גיטרה את כל החומרים

להוסיף את הפירות מיובשים והשקדים

ליצור גלילים לאפות ב 180 מעלות 25-30 דק

לקרר ולחתוך לבסקוטים

לסדר בתבנית ולהחזיר לאפייה ל 150 10 ד'ק.