מי לא אוהב ביצת עין? אלא שמי שמכין אותה כבר יודע שזה לא כל כך פשוט להכין אותה בצורה כזו שהיא תהיה גם נוזלית וגם במידת עשייה מושלמת. גם לדעת להפוך את הביצה במחבת, צריך הרבה מזל ותפילות כדי שהביצה לא תפוצץ בדרך. אז איך אפשר להכין את ביצת העין המושלמת?

התזונאית ג'יימי פילדינג חשפה בטיקטוק מתכון להכנת "ביצת עין הפוכה". ביצה נוזלית עם טריק פשוט שיחסוך מכם מאמץ מיותר ואכזבה מהתוצאה.

הנה הסוד

ג'יימי מסבירה: "חממו מחבת על חום בינוני והוסיפו מעט ספריי שמן. ברגע שהמחבת חמה מספיק, תשברו שתי ביצים לתוך המחבת. כאשר הביצים מתחילות להתבשל בצדדים, תוסיפו מעט מים עד שתקבלו שכבה דקה בתחתית המחבת".

מסתבר שהוספת מים מונעת מהביצה להתקשות במחבת. עכשיו כסו את המחבת וחכו סביב ה-90 שניות, זה הכול. אתם אפילו לא צריכים להתמודד עם ההפיכה של הביצה במחבת. "זה יוצא פשוט מושלם", ג'יימי הוסיפה.