מצרכים לצ'יפס המושלם
- ק"ג תפוחי אדמה
- כוס קמח לבן
- 2 שקיות אבקת אפייה
- מלח, לפי הטעם
- מים, לפי הצורך
- שמן לטיגון עמוק
הוראות הכנה לצ'יפס המושלם
- מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים מים עד ליצירת בלילה סמיכה ומניחים בטמפרטורת החדר לשעתיים.
- קולפים תפוחי אדמה ופורסים לפרוסות דקות מאוד.
- טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה, מוציאים ומנערים.
- מטגנים בשמן חם, תוך כדי ערבוב, עד שהפרוסות תופחות ומזהיבות.
- מוציאים מהשמן החם בכף מחוררת ומספיגים על נייר סופג. אוכלים חם מאוד.