מצרכים למעורב דגים ירושלמי:

  • פילה מוסר
  • פילה דניס
  • שמן זית
  • כמון
  • כורכום
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה
  • בצל סגול
  • שום
  • פטרוזיליה
  • כוסברה

הוראות הכנה למעורב דגים ירושלמי:

  1. חותכים את הדגים לקוביות ומערבבים בקערה עם שמן זית וכל התבלינים.
  2. מעבירים למקרר ל-20 דקות.
  3. מטגנים בשמן זית את הבצל סגול.
  4. מוסיפים את השום, הפפריקה ואת עשבי התיבול. ממשיכים לטגן תוך ערבוב על אש נמוכה עד שהדגים מוכנים.
  5. מגישים על פוקצ׳ה, סלט עגבניות ועלי רוקט.

המתכון באדיבות מסעדת לוציאנה