מצרכים לתפוחי אדמה של מדורה

5 תפוחי אדמה לבנים בגודל בינוני. 

מלח גס.

תבלינים- לא חובה.

הוראות הכנה לתפוחי אדמה של מדורה

ממש כמו פעם צילום: shutterstock

שטפו את תפוחי האדמה טוב טוב מבחוץ וייבשו אותם. פזרו על נייר האפייה מלח גס, ואפשר גם למרוח אותם מבחוץ בתערובת של פפריקה, שמן זית ואבקת שום. עטפו את התפודים בנייר כסף. 

צולים בתנור בחום של 250 מעלות למשך כשעה וחצי (אפשר לבדוק את תפוחי האדמה גם אחרי שעה. לנעוץ מזלג ולבדוק שהם רכים)

הוציאו מהתנור בזהירות, המתינו מעט שיתקרר ופרסו את תפוחי האדמה לחצאים, בזקו עוד מעט מלח ותבלינים אם מעוניינים. (המשקיעים יכולים לפזר מעט גבינה צהובה, תירס או זיתים). 

בתאבון.