חברת "מעדני יחיעם" המתמחה במעדני בשר מסוגים שונים, משיקה כעת סדרה חדשה של נקנקיות פרימיום ייחודיות. נקניקיות הבקר בסגנון בווארי עוברות תהליכי תיבול הכוללים תערובות עשבי תיבול ותבלינים. נקניקיות הגורמה החדשות מצטרפות לסדרת נקניקיות הפרמיום של מעדני יחיעם, מיועדות לצלייה במחבת או על האש, ללא גלוטן ומכילות 14% חלבון.

צילום: יחצ

נקנקיות בסגנון ארגנטינאי, צרפתי ואמריקאי

סדרת נקניקיות הפרמיום כוללת נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי עם טעם פיקנטי, נקניקיות בסגנון צרפתי ונקניקיות בסגנון אמריקאי עם 100% בקר פרמיום. כל הנקניקיות עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים, ללא גלוטן ובעלות רמת חלבון גבוהה (14-16%). הנקניקיות משווקות באריזות של 280 גרם, כ-4 יחידות נקניקיות גדולות באריזה והן חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של יחיעם. הסדרה החדשה כשרה בהשגחת הרבנות הראשית.