מצרכים לשניצל

  • 500 גרם חזה עוף פרוס דק
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • כף חרדל דיז'ון גרגירים ו/או כפית חרדל דיז'ון חלק
  • המרכיב המשדרג: כף מיונז שום
  • כף רוטב צ'ילי מתוק

לציפוי:

  • כוס קמח
  • כוס קורנפלור
  • בלילת ביצים
  • 2 כוסות פירורי לחם מוזהבים

הוראות הכנה לשניצל

  • מכינים שתי קערות: באחת מערבבים את חומרי הבלילה, בשנייה מפזרים פירורי לחם.
  • משרים את חזה העוף הפרוס בבלילה 10 דקות.
  • מצפים את הנתחים בפירורי לחם ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  • מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה.
  • מטגנים את הנתחים הפרוסים עד הזהבה יפה ועמוקה משני הצדדים.

להרכבת סנדוויץ' חלה-שניצל מושלם:

לחמניות

מטבוחה

חצילים מטוגנים

המתכון באדיבות מאסטר שף.