מצרכים לדג סלמון

  • דג סלמון פרוס (200 גרם)
  • 1-2 שיני שום
  • 1/4 כוס מיץ לימון טרי
  • עלי בזיליקום טריים
  • 1 כפית שמן זית
  • חצאי עגבניות שרי
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה לדג סלמון

  1. הכנת הרוטב: טוחנים את עלי הבזיליקום ואת שיני השום בבלנדר, מוסיפים את מיץ הלימון, את השמן ואת התבלינים ומערבבים היטב.
  2. אופן הבישול: מסדרים את פרוסות הסלמון על מחבת נון-סטיק שחוממה מראש, יוצקים את הרוטב על הדג, מכסים ומבשלים כ-15 דקות. חשוב לא לבשל יותר מדי.