מצרכים (ל- 4-5 מנות)

2 שקיות רביולי בטטה טרייה של "פסטה ריקו" 

150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

לרוטב העגבניות

2 שתי עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות

1 כף גדושה רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

1 כפית סילאן או דבש

1 כף עלי בזיליקום או אורגנו קצוצים דק 

קורט מלח / פלפל שחור

צילום: אסף אמברם

 אופן ההכנה:

  1. מסדרים את הרביולי בתבנית. שימו לב - לא צריך לבשל את הרביולי! 
  2. מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות ומפזרים את הגבינה המגורדת. ניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס ועוד. 
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-15 דקות או עד שהפיצה זהובה והגבינה מותכת. מגישים חם.