מרכיבים:

6 ביצים.
1/2 כוס סוכר.
500 מ״ל שמנת מתוקה.
5 כפות סירופ מייפל.
200 גרם פקאן גרוס.

אופן ההכנה:

  • בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר, לקצף יציב וחלק.
  • להוסיף את החלמונים לקערת החלבונים ולערבב היטב.
  • מקציפה בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, לקרם חלק ויציב.
  • מאחדת את הקרם לקערת החלבונים ומערבבת בתנועות קיפול.
  • מוסיפה את הפקאן הגרוס וסירופ המייפל ומערבבת היטב.
  • מעבירה את הבלילה של הגלידה לתוך תבנית אינגליש קייק. (הכמות מספיקה ל-2 תבניות.)
  • ניתן להוסיף מעל הגלידה פקאן גרוס ומייפל לקישוט.
  • הגלידה צריכה להיות בהקפאה כ-15 שעות.