מתכון לקסטת לוטוס 

מרכיבים

250 מ"ל שמנת מתוקה.
250 גרם גבינה לבנה 9%
150 גרם גבינת שמנת 30%
3 כפות פודינג וניל.
30 עוגיות לוטוס.
5 כפות ממרח לוטוס.

/>
אופן ההכנה

בקערת המיקסר יש להקציף את השמנת המתוקה והפודינג עד לקבלת קרם סמיך.
מוסיפים את הגבינה הלבנה וגבינת השמנת ומערבבים היטב.
יוצקים את הקרם לתבנית אינגלייש קייק.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או לילה שלם.
5מוצאים את המלית שהפכה לגלידה מהתבנית ובעזרת סכין חמה פורסים למלבנים בגודל עוגית הלוטוס.
מניחים כל פרוסת גלידה בין 2 עוגיות לוטוס ומהדקים.
ממיסים את ממרח הלוטוס כ-30 שניות וטובלים את הקסטה בממרח חצי חצי.