ממתקים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 20/02/24 09:06 יא באדר א'

שאלה

היי כבוד הרב.

מאז שאני זוכר את עצמי אמא שלי מאוד אהבה ממתקי רגליס ותמיד היא הייתה אוכלת את אותו סוג ממתקים אחרי ארוחות צהריים מה לעשות ירשתי את זה ממנה. היום שחזרתי מבית ספר הייתי רעב לנישנוש אז לקחתי אחד ואז נזכרתי שפעם אכלתי כזה סוג עם חשש לחלב אז בדקתי למרות שהייתי בטוח ב1000% אחוז שזה פרווה. וגילתי שזה חלבי אני באמת ממש מקפיד על כשרות ולגלוצ שגם היום וגם בעוד ימים רבים שאני לא זוכר שברתי כשרות זה פשוט מכניס אותי לעצב גדול גם אמא שלי לא האימנה. אני לא יודע מה לשעות ישר כתבתי לך אמא שלי אמרה לי שפעם היא בדקה טזה היה פרווה מה אפשר לעשות ?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

שאלה דומה

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/1172684-1/