כישופים עולם נסתר

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 29/12/23 09:12 יז בטבת התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב , אני נשואה +2 ילדות מקסימות .

אחות במקצועי חוזרת בתשובה למרות שהחיים היו מורכבים בשבילי .קרובה מאד לבורא עולם. הכרתי לאחרונה חברה שטוענת שיש לה כוחות עליונים מתקשרת עם מתים . היא אתמול התחילה להגיד שיש מישהי שלכאורה מקללת אותי לדבריה כנראה חמותי והיא רואה איזה חפץ שהיא הביאה לי המטבח . ויש הילה אפורה מסביבי ושאני בלופ כבר שנים. ושאני צריכה לעשות כל מיני פעולות ושאקשיב לה.

השיחה מאד הלחיצה אותי וסיימתי אותה יפה. אמרתי לה שלא נוח לי עם השיחה וזה שהיא מערבת עולם נסתר או רוחות בלי שביקשתי. אני יודעת שזה ממש אסור להפריע למתים.

אני לא יודעת מה לעשות.

ניתקתי קשר עם הבחורה אבל מרגישה שזה מטריד אותי. למה היא אמרה את הדברים האלה היא גם אמרה שהמצב שלי יחמיר.

נטלתי ידיים, התפללתי הדלקתי נר לאמא ז"ל .

מה עושים במצב הזה?

אני חוזרת בתשובה ורוצה להיות אישה צדיקה ולא רוצה שיקללו אותי אציין שניתקתי קשר עם הבחורה שניסתה אולי לנצל את מצבי ותמימותי.

איך אני מטהרת את האנרגיה שלי?

מנטרלת את המחשבות שיש מישהו שאולי מקלל אותי ומערב כוחות עליונים.

אשמח לתשובה

תודה רבה

שבת שלום

תשובה

שלום

אומר לך בצורה נחרצת וברורה - האישה הזאת היא נוכלת ושקרנית או שהיא חיה בהזיות. אין לה שום כוחות, היא לא מתקשרת עם המתים, אף אחד לא מקלל אותך ומשפיע עלייך לרעה ואת בוודאי שלא צריכה להקשיב לה.

הקב"ה אוהב אותך ושמח מאוד בבת ששבה אליו ושהקימה בית ומשפחה.

הרצון שלך להיות צדיקה גדול יותר מכל דבר אחר, והוא הזהות האמיתית שלך.

מה שאת צריכה לעשות זה לחזק את הביטחון בה' (לימוד בספרי אמונה ויראת שמים, אמירת פרקי תהלים, אבל בנחת. בלי לחץ), להשתדל כל יום להיות יותר שמחה, יותר אמא טובה, יותר עובדת ה', יותר מקדשת שם שמים.

אל תחששי כלל. זו עצת היצר הרע.

בהצלחה רבה ורק טוב ואור