קללות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 17/10/23 11:25 ב בחשון התשפד

שאלה

רציתי לשאול לאור המצב הקשה במדינה קרה לי שקללתי וגרמתי למישהו גם לקלל איתי איחלנו לערבים למות השאלה שלי אנחנו קיללנו בכללי ערבים לא דווקא המחבלים אלא כול הערבים שקיימים קיללנו האם עברתי על איסור בכך וצריך להגיד שמה שאמרתי בטל ומבוטל ויש פו איסור חמור שאסור לקלל את חברו או שאני צריך להגיד לחבר שלי שיגיד בטל ומבוטל וכוו..

תשובה

שלום

לא צריך להגיד כלום עכשיו.

הכעס והזעם מאוד מובנים במציאות הנוראית שחווינו.

אבל לדעתי זה לא טוב לנפש שלכם, כאשר מפנים את האנרגיות לשנאה הזאת.

מה שעם ישראל צריך כעת זה גבורה, אמונה ואחדות, וחיזוק הממשלה והצבא.

תשקיעו בדברים האלה ותזכו להיות שותפים למחיית הרע הזה מהעולם ולהארת האור של עם ישראל.

כל טוב ובשורות טובות