ביקשתי והתחננתי לאלוקים לסימן מימנו

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/10/23 11:40 ג בחשון התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב

הייתי בחדר שלי לבד וביקשתי מאלוקים כל יום סימן מימנו ולא קיבלתי סימן עד שיום אחד ממש התחננתי לסימן ופתאום הסתכלתי על הארון בחדר שלי וראיתי על דלת הארון דמות ברורה של בן אדם עם פרצוף כועס לא הרגשתי שום פחד מהדמות הזו באותו רגע אבל האם זה סימן מאלוקים שהוא כנראה כועס עלי? עד עכשיו הדמות הזו על הארון

אשמח שתענה לשאלתי תודה!

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפילו משה רבנו לא ראה דמות אלא את אחוריו, וכי אתה תזכה למה שנאמר "כי לא יראני האדם וחי". אין בזה לא סימן ולא רמז, אפשר להתקרב לקב"ה רק בתפילה ותורה, לכן עליך להוסיף בתורה ותפילה ועשיית טוב עם הזולת, ובזה תזכה להתקרב לקב"ה ולאור חדש שיהיה על ציון בקרוב.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ