יש סיכוי שהאל

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 23/02/23 00:45 ב באדר התשפג

שאלה

יש סיכוי שהאל ישמיד את ישראל כמו את סדום ועמורה אם הם יהיו מושחתים באותה רמה?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

הקב"ה הבטיח כל לא יטוש ד' עמו ונחלתו לא יעזוב. אמנם יתכנו עונשים אבל אין עזיבה של הקב"ה את ישראל, וכפי שנאמר "ואיה ספר כריתות אמכם" דהיינו הקב"ה לא מגרש את ישראל ממנו.

חודש מבורך

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ