לספר לארוסי את העבר

חדשות כיפה הרב אייל בן דוד 30/10/22 22:19 ה בחשון התשפג

שאלה

אני בעז״ה הולכת להתארס בקרוב,לפני כמה שנים היה לי נפילה לרוחנית וב״ה כיום אני ממשיכה לעלות ולהתחזק ולהתקרב להקב״ה .בנפילה הרוחנית שלי ,הייתי עם בחור …(היה ניצול נפשי)סיפרתי לבן זוג שלי היום אבל לא סיפרתי לו במפורט וכמה פעמים זה קרה ,כל כך קשה לי עם זה ולדבר על זה ואני כל כך מפחדת שלא ירצה אותי יותר אם אספר לו בפורט את הסיפור.מה עלי לעשות?

תשובה

ראשית מזל טוב תזכו לבנות בניין עדי עד!

אין להסתיר מבן הזוג דברים שקרו בעבר. אבל את סיפרת לו. אינך חייבת לספר בפרוטרוט וזה גם קשה לך נפשית.

ככל שיעבור הזמן והאמון ביניכם יתגבר ויתחזק , תרגישי יותר בטוחה לספר כל אשר על לבך וכשיגיע יום זה תוכלי לשתף את בעלך בכל מה שיושב על לבך.

בכל מקרה אינך חייבת לספר הכל.

בטוחני שה' יתן את חינך בעיני ארוסך וישרה ביניכם אהבה ואחוה שלום ורעות, ותחיו בע"ה חיים טובים ומאושרים!