חלום

חדשות כיפה הרב אייל בן דוד 30/10/22 22:09 ה בחשון התשפג

שאלה

חלמתי על חבה שאני לא בקשר איתה המון שנים, הייתה שם תינוקת שלה שעשתה עלי פיפי שהרמתי אותה להחליף לה, היה שם תינוק עטוף (נראה לי שזו הייתה הלוויה שלו ????????‍♀️ לא יודעת של מי התינוק- לא שלה) היה שם סכום כסף בשטרות שעף ברוח 6358 משהו כזה, ואמא שלה שנפטרה ישבה שם באמצע של כל הבלאגן מחוייכת. ובעלי הלך לדבר איתה. הוא כל הזמן שאל אותי איך קוראים לה וזכרתי שזה שם לא רגיל אבל לא הצלחתי להיזכר בשם.

תשובה

ערב טוב

החלום יש בו לעיתים משהו נבואי ולפעמים הוא דברים בטלים.

לפעמים עולים בו דברים מהתת מודע ובליל של מחשבות שעברו בראשנו במשך היום.

על כן ברוב הפעמים יש להתעלם מחלומות כאלה. אם החלום חוזר על עצמו כדאי לשאול רב, אבל לא בפלטפורמה זו.

בשורות טובות