תשעה באב

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 07/08/16 18:22 ג באב התשעו

שאלה

רכשנו דירה והיא בשיפוץ. המטבח שהוזמן אמור להגיע ממש באוגוסט. המועד היחידי שיכול היה להתאים להבאת ארגזי המטבח לדירה הוא בתשעה באב. ניסינו לדחות אבל

כל עיכוב כידוע גורר עוד עיכובים נוספים שסופם גם עיכוב בכניסה לדירה.

רוצה לומר גם כי הרכבת המטבח אינה בתשעה באב אלא רק הגעת הארגזים לדירה אם זה משנה משהו? ההרכבה למחרת תשעה באב

מה עלי לעשות?

תשובה

המטבח יכול להגיע, רכשת אותו לפני תשעה באב ואתה יכול להנזק כלכלית במידה והמטבח לא יגיע בזמן ועוד השלכות שונות .

מדובר על ההובלה של הארגזים לבית , ולא ההרכבה עצמה שהיא הדבר המשמח כאשר המטבח שלם וניתן לשימוש.

שנזכה לראות בבנין בית המקדש במהרה בימינו אמן.