תוכנית טלוויזיה

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 20/08/12 20:19 ב באלול התשעב

שאלה

שלום כבוד הרב.

ישנה תוכנית בטלויזיה בערוץ 2 שנקראת ״ כוכב נולד ״.

זוהי תוכנית שמשודרת פעמיים בשבוע ויש לה אחוזי רייטינג גבוהים מאד ( המון צופים).

בתוכנית יש גברים , נשים , נערים ונערות ששרים כל הזמן בכדי לעבור לשלב הבא בתחרות.

אחותי הלכה לבחינות לתוכנית ,ויש סיכוי גבוה שהיא תתקבל , האם יש איסור בכך שישמעו ויראו אותה מופיעה בטלויזיה בשירה בלבד לעיני הצופים בטלויזיה?

אני יכול לומר שבעונות הקודומות של התוכנית היו שם נשים דתיות ששרו והיה להן כיסוי ראש , אז זה אומר שאפשר ??

אנחנו משפחה דתיה ששומרת שבת והכל , אנחנו הולכים לפי עדות המזרח , ולא נוהגים להחמיר ...

תודה

תשובה

בס"ד

שלום
שאלה זו עדיף היה שאחותך תשאל, כי אם התשובה אמורה להשפיע על ההחלטה זה יהיה שונה מתשובה תאורטית בלבד.
בעקרון שירת נשים בהופעה מול גברים היא אסורה ויש לזה הסתעפויות שונות

כל טוב
ובהצלחה