רווקות מאוחרת

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 17/09/16 22:42 יד באלול התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב

אני בת 32, ועדיין רווקה. אני לא מוצאת כנראה את בן הזוג שלי, את מי שאני אמורה להיות איתו. כבר כמה שנים שאני התרחקתי מן הדת, אבל כן שומרת על ערכי. אודה שצניעות קצת פחות. קשה לי להאמין שאולי בגלל זה הזיווג שלי מתעכב. אני משתדלת להיות בנאדם טוב, להרבות בטוב ולהיות אופטימית

קשה לי לפעמים כי אני מרגישה שרק לי זה לא קורה, ורק אני מחכה לבן זוג העתידי שלי

תשובה

שלום רב,

לא טוב היות האדם לבדו , זהו דבר בסיסי שנכתב כבר בספר בראשית .

אנו מאמינים בהשגחה פרטית ושכל אחד נמצא בנקודה מסויימת כי יש לזה סיבה, מאידך עם ישראל זכה בכוח התפילה.

איננו יודעים את החשבון של הקב"ה בכל דבר , אך יש לנו יכולת להשפיע על ידי התפילה , גם אם זה לוקח זמן , וללא קשר לרמתנו הדתית ( אם בכלל ).

אני מברך אותך שיתקבלו תפילותיך ברצון ,ושתזכי להקים בית נאמן בישראל במהרה.