קפידא

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 17/10/04 22:04 ב בחשון התשסה

שאלה

הייתי בצ'אט של דתיים

ופנה אליי בחור בשיחה פרטית הוא כתב שהוא יודע מי אני ושאל אם אני זוכרת אותו? הוא כתב את שמו המלא והתלונן כי לפני שנתיים זרקתי אותו סתם בלי סיבה וכתוצאה מזה הוא סבל מדיכאון בגללי חצי שנה

הוא המשיך לכתוב כי בגלל זה אני לא התחתנתי ולא אוכל להתחתן

והוא מקפיד עליי ,ועשה עליי קפידא

אמרתי לו שאני לא זוכרת אותו בכלל וגם לא את שמו ומצטערת אם פגעתי בו אבל הוא אמר שהוא לא סולח לי

ביקשתי שיזדהה לגבי עיסוקו

וכו' כדי שאזכר מי הוא ולמה זרקתי אותו

אבל הוא יצא מהצ'אט ולא חזר ולא הייתה לי הזדמנות ללבן את הענינים איתו

מה לעשות? האם אני צריכה לחשוש ממה שהוא כתב לי או לא להתייחס בכלל?

מקווה לקבל תשובה בהקדם

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אין לך ממה לחשוש .
אל תתיחסי לזה ואל תצרי איתו קשר נוסף.
כי כל המטרה שלו זה לגרום לך ייסורי מצפון ואולי כך הוא ישיג קצת יחס ותשומת לב.
תמחקי.

ובלי כל קשר לזה תתפללי להשם שיעזור לך למצוא את החצי השני שלך. ובעזר השם תבשרי לנו בשורות טובות בקרוב-אמן.

בברכה,

עוזיאל