ערןץ 7

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 08/07/03 10:06 ח בתמוז התשסג

שאלה

מהו ההיתר לשמוע ערוץ פיראטי ובכלל זה את ערוץ 7 ואת ערוצי הקודש של ש"ס

תשובה

שלום רב!
ברור שעדיף היה לכולנו אם אותם הערוצים היו ממלכתיים ומאושרים ע"י המדינה.
נדמה שהיחס של המדינה לאותם הערוצים הוא יחס האומר
שמצד אחד לא רוצים להכשיר אותם ולהפוך אותם לממלכתיים ומצד שני לא רוצים לבטלם
מאחר וערוצים אלו הם הערוצים המשקפים נכונה את התרבות האמיתית של עם ישראל תרבות שכולה בנויה רק על יסודות התורה מומלץ מאוד לשמוע דווקא ערוצים אלו ולא ערוצים אחרים המלאים בדברים שאינם תואמים לחלוטין לדרך התורה