ספר הלכות של הרב אליהו

חדשות כיפה צוות בית ההוראה 27/05/02 07:47 טז בסיון התשסב

שאלה

שלום רב

אני "חסיד" של הראשון לציון הרה"ג מרדכי אליהו שליט"א וזה מתבטא בכל הנהגות היום,כל שאלה אנו שואלים את הרב ממש מנסה לקיים את המשנה עשה לך רב...

אבל לפעמים אני נתקל בדבר מסוים שאני לא יודע מה דעת הרב לגביו אני נעזר בכל הספרים שהרב כתב אבל לצערי ישנם עדין הלכות שחסר למשל הלכות שבת(נכון שאפשר לקרוא בבן איש חי )

חשבתי אולי שאת כל הלכות שבת שהרב מלמד ומסכם בשידורי קול צופיך אפשר לסכם לספר אחד ולזכות

את כולם.

תודה רבה ויישר כח על האתר החשוב.

תשובה

את ספרי הלכה של הרב מרדכי אליהו אנחנו מקווים לפרסם באתר הרב אליהו בכתובת
harav.org
או
https://www.kipa.co.il/mordehai

ובעזרת ה' בהקדם גם בדפוס.