נטיות מיניות

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 21/06/05 16:18 יד בסיון התשסה

שאלה

כבוד הרב שלום. כבר מהיותי צעיר מאוד, בן 12 לערך, מצאתי את עצמי נמשך לגברים. עם השנים הנטיה התחזקה והתחזקה עד שאני מוצא את עצמי לא נמשך כלל לנשים. מה לעשות בנידון? הנושא מאוד משפיע עליי ואני לא מצליח למצוא חברה. האם זאת קללה מאלוהים?

תשובה

בע"ה
שלום רב,
אין זו קללה , ואני משוכנע שכמו שלכל תופעה יש סיבה , כך לכל בעיה יש פתרון.
אני מציע לך לפנות לארגון "עצת נפש" , זהו ארגון שהתמחה בעזרה בתחום הזה ,
הם נותנים מענה בימים ב' וה' בשעות 20:30 - 23:00, במס' הטלפון - 02-6541899
בברכה, אליעזר