מורה לבנים

חדשות כיפה הרב שי פירון 07/01/08 08:19 כט בטבת התשסח

שאלה

שלום, רציתי בבקשה לדעת אם יש איסור הילכתי שבת צעירה (שאינה נשואה) תלמד בנים בכיתות יסודי ה' ו'. העניין הוא שאני מורה כזו ומרגישה ממש את הבעייתיות.. קבלתי כמה מכתבים אישיים מילדים , מכתבי חיבה וכו'.. בית הספר דתי. לא חשבתי על זה לפני שקיבלתי את העבודה, אבל מה אני יכולה לעשות???

אשמח לפחות לדעת מה דעת ההלכה בעניין זה

תודה רבה- תזכו לשמחה תמיד :)

תשובה

ב"ה

שלום,

אין איסור בדבר. תלוי מאוד במורה.
יחד עם זאת, מאוד חשוב להציב גבולות, לא לנהל שיחות קרובות מידי ובכלל, להיוועץ עם המחנך או היועצ/ת שיכינו את התלמידים לכגון זה.

ואם את חשה שלא בנח, סימן הוא שלא מתאים לך.

בברכה,

שי