מדרשה

חדשות כיפה הרב שי פירון 15/01/08 14:26 ח בשבט התשסח

שאלה

שלום וברכה,

למדתי באולפנית ישורון ואני אחרי שירות לאומי. החלטתי להתחזק ואיכשהו הגעתי למדרשה בתלמים שנראית לי מתאימה כי גם שם זה כיפה סרוגה. אני מתכננת לעבור לשם בעז"ה עוד כמה ימים. ובגלל שלא שמעתי על הרב ניר בן ארצי (שעומד בראש הקהילה שם) ניסיתי לברר דרך האינטרנט והיו עליו ביקורות לא כ"כ טובות. לכן רציתי להתייעץ עם מישהו שבטח מבין יותר ממני. האם זה נכון מה שכותבים עליו שהרבה רבנים נגדו ושהוא סוג של נביא שקר? האם עליי להיזהר או בכלל לא ללכת לשם?

תודה מראש..

תשובה

ב"ה

שלום,

אני לא מכיר את הרב ניר בן ארצי. גם אני קראתי ראת הדברים אודותיו.
אני יודע שמי שהתעסק בכך הוא הרב אבינר.

אינני נוהג לפסול אנשים שאינני מכיר. לכן אני מציע לך ליצור קשר עם הרב אבינר ולברר איתו.

בברכה,

ובהצלחה רבה.
מאוד משמחת אותי עובדת התחזקותך ואני מאחל לך שתבני חיים של אורה זו תורה,

שי