חלום

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 10/08/11 13:52 י באב התשעא

שאלה

שלום!

חלמתי 2 חלומות לילה אחרי לילה

בפעם הראשונה שחבורה של כלבים מתגודדת לידי ואחד מהם נשך אותי.. נדמה לי בראש...

ובלילה השני-שחתול שחור נכנס לבית ובילגאן את כל הבית ממש..

ניסתי לגרש אותו והוא הסתכל עלי במבט כועס ולא זז. וקראתי לאבא שלי והוא הצליח לגרש אותו..

מה זה אומר???(אם בכלל..)

תודה רבה..!!

תשובה

בעזה"י

שלום,

החלומות שלנו נובעים מהמקום בו אנו נמצאים בחיים ובנפש ולכן האדם עצמו יודע הכי טוב כיצד לפרש את החלומות שלו ומה הם אומרים לו.

החלומות שחלמת הם לא פשוטים ואולי אפילו מפחידים.
על כן צריך להתעורר מהם לחשבון נפש, לבדיקה עצמית, לבדוק מה אפשר לשפר ומה אפשר לעשות טוב יותר.

ובכל מקרה, הרי שבסוף אביך מצליח לגרש את החתול וזה בוודאי סימן טוב ואופטימי.

בברכה
אור