חוג מדיטציה

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 08/08/12 13:02 כ באב התשעב

שאלה

כבוד הרב,

בזמן האחרון הייתי שרויה בלחץ רב ועברתי טראומה לא פשוטה. ב"ה משפחה וחברים עוזרים לי להתגבר, אך אני עדיין מרגישה קצת אבודה ולא ממש מצליחה לצאת מהדיכאון שמתגנב לו.

(רק להבהיר, אחת התכונות שאפיינו אותי עד לא מזמן היתה השמחה התמידית שהופיעה על פני ובלבי)

מנסיון קודם, מדיטציה ממש עוזרת לי להתאפס ולהירגע.

לכן, חשבתי ללכת לקורס מסודר בנושא.

חשבתי לעשות את זה במרכז פנימה בחיפה, שממה שראיתי בינתיים הוא פחות בודהיסטי ויותר עוסק בטיפולים הוליסטיים ומשלימים.

תהיתי האם יש עם זה בעיה הלכתית?

אודה לתשובתך בהקדם...

תשובה

שלום

קשה לענות כי זה מאוד תלוי במדריך/ה ובמקורות שהוא משתמש ומסתמך עליהם
צריך לבדוק ולברר עם יש מדריך/ה אמוני/ת שיכול באמת לעזור ולהעצים

בהצלחה והעיקר להיות בשמחה
כל טוב