זוגיות- מסרותית וחילוני

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 04/08/09 08:01 יד באב התשסט

שאלה

מכרה שלי, מסורתית, עומדת לקראת נישואין. היא מסורתית (שבת וכשרות) ובן זוגה חילוני גמור. לאחרונה, מתגלעים ביניהם אי הסכמות בנוגע לאורח החיים שיהיה בביתם סביב ענייני מצוות ואמונה. חשבתי להפנות אותם לגורם כלשהו (עדיף רב "צעיר") שיוכל ללבן איתם את הסוגיות ולבחון את הקשר ואופיו ולתת להם הכוונה. לאן/למי כדאי להפנות אותם. האישה לחוצה מהנושא מאוד. תודה מראש

תשובה

באמת המצב הזה לא פשוט וצריך הכוונה מסיבית לפני ובמהלך הנישואין אחרת הסיכוי למערכת נישואין תקינה קלוש, ממילא יש הרבה דברים שצריך להתמודד אתם במהלך הנישואין.
תשלחי לי את מקום מגוריהם ואני יפנה אותך בלנ"ד למישהו/י שישתדל לעזור להם ולכוון אותם.

בהצלחה

(אפשר גם לבקש שהדברים לא יתפרסמו ותגובתך וכל המשך ההתכתבות לא יתפרסמו באתר)