הדרכה לדרך הדת!

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 01/07/07 17:11 טו בתמוז התשסז

שאלה

שלום רב! אני בת 16 ולומדת גיטרה אצל אדם לא דתי וכאשר הוא התחיל להגיד לי שהוא לא יודע שום דבר על הדת לדוגמא:בחנוכה הוא מסתכל על הלוח ואומר עוד שבוע חנוכה! יופי,הולכים לכינרת! אין לו מושג מה עושים! והוא ביקש מימני שאם יש לי ספר על דת אז אם אני אוכל לתת לו! אז בבקשה אני רוצה לדעת אילו ספרים (האם אתה מכיר) שיכולים לענות לו על שאלותיו כמו חגים שבתות ומנהגינו היהודים! כי אני ממש רוצה לעזור לו! תודה מראש וחיים מאושרים אלישבע.

תשובה

שלום רב,

ישנם ספרים רבים, יתכן שספר התודעה, ספרי הרב אבינר, נועדי הראי"ה יוכלו להיות הבסיס וממנו להמשיך. האם אי אפשר ללמוד גיטרה מאשה? יתכן שזה ראוי יותר.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.