דיבור עם העבר....

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 18/10/04 15:28 ג בחשון התשסה

שאלה

בעזרת ה' נעשה ונצליח!

שלום הרב,

היה לי חבר עד לא מזמן- עד שהבנתי שמה שאני עושה זה לא בסדר וזה יותר נכון ישב לי על המצפון, ברוך ה' ובעזרתו ניתנו לי הכוחות ואנחנו כבר לא חברים!

עכשיו, שאלתי היא: האם מותר לי לדבר איתו?, בידיעה ששנינו לפחות מחבבים אחד את השני מאוד מאוד.

האם מותר לי לדבר איתו פעם ב.. כשאני רואה אותו בסניף או מתי שיוצא?

או שאני צריכה להתעלם ממנו לחלוטיולא להתיחס אליו?

אודה לך מאוד שעל תשובתך...

יומטוב ומוצלח!

-ספיר-

תשובה

ידידתנו היקרה
אני מאוד מבין לליבך ומעריך את התיחסותיך הכנה ומברך אותך על החלטתך להפסיק את הקשר בשלב זה
אולם חסה התורה על כבודם של הבריות ואנו נזהרין בזה מאוד לא לפגוע ואפילו לא ברמז כך שאם נתקלתם במבט או בכל דרך אחרת מן הראוי להקדים שלום לכל אדם .
אולם לדעת לסיים את השיחה כדי שלא תגלוש מעבר לשלום נימוסי .אין צורך להתעלם ,תנסי את הדרך שהצעתי ואם תצליחי בזה , מגיע לך צלש .
בברכה