דחוףף

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/08/10 00:42 כד באב התשע

שאלה

כבוד הרב שלום לך אני לפני שנה היייתי בקשר שכמעט הגיע לחתונה ואני לא רציתי וניפרדנו מאז הוא סבל המון הוא היה ממש בדיכאון אני לא יודעת אם הוא עד עכשיו בדיכאון הוא מנסה מהתחלה להראות לי שהוא מצליח בלעדיי ומנסה עם בנות כרגע יש לו חברה ואני כבר לא יודעת אם הוא עדיין אוהב ..אבל הוא לא מפסיק לההכנס לי לחלומות הוא וגם המישפחה שלו .ואני גם לא מוצאת בחור שמוצא חן בעיניי אחרי הקשר הזה.. אני לא יודעת מה לעשות בבקשה תגיד לי למה הוא נכנס לי לחלומות הוא והמשפחה שלו האם יש לזה סיבה ?ולמה אני לא מוצאת כבר שנה מישהו שימצא חן בעיניי ?תייעץ לי מה לעשות ?מה נכון לגבי כל מה שעובר עליי..כי אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות

תשובה

ב"ה,

לשואלת שלום,

א. כתבת שלא רצית אותו ונפרדת, אבל אחר כך את המשכת לחשוב עליו, מה הוא עושה ומה מרגיש,
תבררי לעצמך האם באמת את סגורה על זה שאת לא רוצה את הקשר איתו? אם ברור לך שלא אז לא לחשוב עליו בכלל, לא להסתכל אם הוא הולך עם בנות אחרות וכו',
אבל אם ההלטה לא ברורה אצלך, ועדיין את תוהה לעצמך אולי היה כדאי להמשיך איתו? תשאלי את עצמך אם את רוצה ומוכנה לחדש את הקשר.

היחס שלך צריך להיות ברור או אתו או למחוק אותו לגמרי , אחרת מרוב מחשבות עליו – תחלמי עליו בלילות גם על משפחתו,

ב. את שואלת איך את לא מוצאת בחור אחר,
דומני שכל זמן שלא תחליטי מה את עושה עם הקשר הראשון, יקשה עליך ליצור קשר עם בחור אחר כי תמיד תעסקי בהשוואות לבחור הקודם, תמיד הוא יחצוץ בינך לבין הבחור החדש.

בקיצור, קודם תבררי ותחליטי באופן ברור מה את עושה עם הקשר הראשון ולפי זה תתקדמי.

בברכה,

דני ארגמן