אני מביע חרטה על החטא כל יום

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 04/04/22 08:55 ג בניסן התשפב

שאלה

שלום רב,

אני אפילו מתבייש לשאול את השאלה הזאת. כי בטח אם אני אשאל אתה תגיד שאני ילד בושה לארץ. אני איש שמאמין באלוהים (לא דתי) ואני לא מניח תפילין.

האם ניתן לכפר על חטא כזה אדוני הרב?

תשובה

שלום רב,

חס ושלום אתה יהודי ענק , אשריך שאתה מאמין זכית להכיר את הקב"ה זו מעלה גדולה מאוד .

הקב"ה הוא אל רחום וחנון והוא אוהב אותך , הרי כתוב בנים אתם לה' אלוהיכם. ואין אבא שלא אוהב את הבן שלו.

דווקא בגלל שהוא אוהב אותך אהבה מקלקלת את השורה והוא מחכה לך.

תניח תפילין בשמחה , תרקוד איתם תדבר עם הקב"ה , תעשה תשובה על העבר ותקבל על העתיד שתמשיך להניח תפילין.

דווקא מתוך המקום של השבר שלך אתה תצמח הכי טוב .

" מה שהיה היה העיקר להתחיל מהתחלה "

בברכת לך אכול בשמחה לחמך כי רצה ה' את עונך.

יום נפלא !