אלפחורס

חדשות כיפה שרק ודונקי 19/02/08 00:00 יג באדר א'

מצרכים

לעוגיות-

100 גר´ חמאה

100 גר מרגרינה

(אפשר 200 גר´ מאחד מהם)

כוס סוכר

3 ביצים

1 שקית סוכר וניל

שקית אבקת אפיה

500 גר´ קורנפלור

כוס קמח.

אני הוספתי גם אבקת סוכר ותמצית וניל.

למילוי-

ריבת חלב

קוקוס

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה והמרגרינה ובהדרגה מוסיפים את כל החומרים תוך כדי שהמיקסר מערבל אותם.

מפזרים קמח על משטח (הבצק יוצא דביק) ומרדדים לבצק בעובי 1/2 סמ´ עד סנטימטר.

קורצים עיגולים בינונים בעזרת כוס קטנה/ מכסה של בקבוק גדול וכו´...

שמים ברווחים בתנור ואופים בערך 8-10 דקות. העוגיות נשארות לבנות אבל יציבות.

מצננים (רצוי על רשת).

מורחים על עוגייה ריבת חלב מצמידים אליה עוד עוגיה (עוגיות סנדביץ´) מורחים גם מסביב מעט ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס.

מאחסנים בקופסה סגורה.

הערות

60

כתבות נוספות