טבית עיראקית אמיתית

חדשות כיפה עדי1212 04/08/16 12:01 כט בתמוז התשעו

מצרכים

3 כוסות אורז לבן "פרסי" של סוגת

2 בצלים

6 כפות גדושות רסק עגבניות

2 כפות מרק עוף

1 כפית שטוחה מלח

2 כפות פפריקה מתוקה

חצי כפית בהארט או רס אל חנות לבשרים

4.5 כוסות מים

2 עגבניות

עוף

3 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

אופן ההכנסה פשוט מאוד, יש לטגן את הבצל עד שיזהיב מעט על אש גבוהה, נוסיף את העוף על מנת שיקבל צבע שחום, עדיף להישתמש בחזה עוף.

לאחר שהשחים נוסיף את השום לטיגון קצר, ואת העגבניות חתוכות לריבועים קטנים.

לאחר כ-10 דקות נקבל תבשיל סמיך שכזה, נוסיף את האורז ל-5 דקות נוספות תוך כדי בחישה מתמדת, ולבסוף את המים - חשוב שיהיו מים רותחים. נבשל כחצי שעה עד שעה (בהתאם לרצוננו, ונשים על הפלטה כל הלילה.

בבוקר, חשוב לבדוק אם זה התייבש נוסיף כחצי כוס מים או רבע בהתאם לצורך.

הערות

6 סועדים

המתכון באדיבות ביוקאר עסקי מזון

כתבות נוספות