סלט בורגול ועדשים (של קפה גרג)

חדשות כיפה מאגר המתכונים 21/08/14 15:42 כה באב התשעד

אסף לוי, צילום: אסף לוי
אסף לוי, צילום: אסף לוי

מצרכים

100 גרם בורגול גס

100 גרם עדשים שחורים

100 ג´ר בטטה בקוביות של 1 ס´מ

2 עגבניות קצוצות

2 מלפפונים קצוצים

1/2 בצל

3 כפות סילאן

חצי לימון

3 כפות שמן זית

3 כפות פקאן מסוכר

2 כפות חמוציות

מעט מלח

מעט פלפל

(אפשר גם 200 ג´ר פטה מעודנת)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

יש לבשל את העדשים כ- 22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר. את קוביות הבטטה נאפה בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול נשרה עם כ- 100 מ"ל מים רותחים במשך כחצי שעה.

לאחר מכן, יש לערבב את כל המוצרים יחד מלבד הגבינה והפקאן . את הגבינה נגרד בפומפייה גסה ולמעלה נקשט עם פקאן מסוכר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

רשת קפה גרג מציעה מתכון סלט בורגול ועדשים בריאותי ורענן, שיעשה לכם את הארוחה.
צילום: אסף לוי

המתכון באדיבות קפה גרג

כתבות נוספות